luni, 22 aprilie 2013

De ce jante aliaj

De ce sa alegi jantele de aliaj?

Pentru ca sunt cool!

Jantele de aliaj arata foarte bine in comparatie cu cele de tabla, sunt mai rezistente, mai usoare, mai dinamice. Jantele de aliaj se gasesc in 9999 de mii de modele, vei gasi cu siguranta un model care sa iti placa la nebunie.

Dezavantajul jantelor de aliaj consta in pret. Preturile variaza de la cateva sute de euro la cateva mii, chiar zeci de mii. Daca vrei sa iti cumperi jante pentru masina de la o firma ca BBS pregateste-te sa scoti din buzunar peste 500 de euro.

Un alt dezavantaj, pentru Romania, este faptul ca hotii va pot fura capacele centrale. Mie imi fura la 2-3 luni capacelele care sunt foarte greu de gasit si foarte scumpe. La jantele de tabla furau capacele mari, la cele de aliaj fura capacele mici... dar ce putem face, asta e tara in care traim.

Niste jante aliaj vor schimba total aspectul masinii voastre.  Garantat!

Aveti grija la gropi! Si cu jante de aliaj aveti aceleasi probleme ca si cu cele din tabla: gropile si bordurile. Daca ati luat o groapa mai nasoala va trebui sa faceti o vizita la service. Jantele de aliaj se pot repara si la vulcanizari de profil (de ex. eu le repar la www.siveco-auto.ro este o vulcanizare pe Splaiul Unirii, pe langa targ). Vara ma duc de cel putin 2 ori ca sa le indrept. Bine, eu locuiesc si pe o strada care are o suprafata ca pe Marte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu